Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal se îndepărtează de primul loc. Stângă: „Chiar dacă vom câștiga ultimele patru meciuri din tur, nu cred că suntem pregătiți să ne batem la promovare”

 

ACS SR Municipal Brașov nu a reușit să câștige pe terenul codașei Sporting Roșiori, în etapa a 11-a a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a. Disputat pe un teren imposibil, meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Boția a ratat prima șansă de gol, mingea șutată de mijlocașul brașovean de la 25 de metri trecând peste poartă. În minutul 29, Floricel i-a dus pe teleormăneni în avantaj, după ce a transformat un penalty ușor acordat de centralul Vasile Buzea. După doar șase minute, Damian a restabilit egalitatea, după o fază la care au mai lucrat Burlacu și Avram, însă chiar înainte de pauză, în minutul 45+1, același Floricel a făcut 2-1 pentru gazde, cu o lovitură de cap din centrul careului. Partea a doua a debutat cu un penalty, obținut și mai apoi ratat de Strătilă. Boția a marcat după o oră de joc pentru 2-2, iar pe final ai noștri au forțat victoria. Șutul lui Avram dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri a fost respins de portarul gazdelor. Poverlovici a reușit să marcheze în minutul 82, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. La ultima fază, Boția a avut șansa de a înscrie golul victoriei, însă a trimis cu capul peste poartă din 6 metri.

Astfel, ACS SR Municipal a ratat șansa să o egaleze la puncte pe Turris Oltul Turnu Măgurele, care a remizat la Mioveni, 0-0 cu Unirea Bascov.

Pe prima poziție este Flacăra Horezu, care a învins-o pe FC Pucuiasa, 2-0, și a ajuns la 26 p. Pe poziția a doua este Turris Oltul Turnu Măgurele, cu 22 p, în timp ce ACS SR Municipal Brașov este a treia, cu 20 p, la egalitate cu Unirea Bascov.

„A fost un meci de luptă. S-a jucat pe un teren prost, pe care nu am putut să ne desfășurăm așa cum îmi doresc eu. A trebuit să jucăm cu mingi lungi. Am făcut din nou greșeli copilărești, care ne-au costat. Luăm prea multe goluri. E păcat că am pierdut două două puncte mari. Cred că meritam victoria, mai ales după aspectul reprizei a doua. Am ratat un penalty, dar și alte ocazii importante. Ăsta e fotbalul Vedem ce putem face până la finalul turului. Chiar dacă vom câștiga ultimele patru meciuri din tur, nu cred că suntem pregătiți să ne batem la promovare”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Articole asemănătoare

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button