Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, remiză cu ACS Prejmer

 

ACS SR Municipal Brașov a remizat astăzi, 0-0, cu ACS Prejmer, ocupanta poziției a 5-a în Liga 4 brașoveană, într-o partidă amicală disputată pe terenul sintetic de la Baza „ICIM”.

Echipa lui Florin Stângă a avut câteva ocazii de gol. În prima repriză, Horia Popa a ratat un penalty, iar în partea secundă brașovenii au trimis de două ori în transversală.

„A fost un meci în care băieții au jucat mult prea individual. S-au crezut fotbaliști înainte să ajungă. Nu s-a respectat nimic din ceea ce am pregătit la antrenamente. Sper să fie o lecție pentru ei și să realizeze că fără muncă și disciplină nu se poate în fotbal. Sunt tinei, e clar că avem mult de muncă, dar sper că până la începutul campionatului vom fi bine. Așteptăm în continuare să se rezilve problemele și să se semneze actele pentru colaborarea cu Corona, apoi vom vedea exact care va fi lotul pe care ne vom baza în retur”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Pentru ACS SR Municipal Brașov urmează, sâmbăta viitoare, testul din deplsare cu KSE Tg. Secuiesc, locul 9 în Seria 1 a Ligii 3.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button