Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, prima victorie din noul sezon

 

După ce în prima etapă a pierdut la „masa verde”, pentru că nu a avut medic la partida cu Progresul Spartac, ACS SR Municipal Brașov a reușit în această seară primul succes din noul sezon al Ligii 3.

Pe „Tineretului”, formația antrenată de Florin Stângă a învins-o cu 1-0 pe FC Pucioasa, după un meci de nivelul eșalonului al treilea. Marian Cristescu a marcat singurul gol al meciului, în minutul 12. Până la pauză, tot Cristescu a avut o reușită anulată pentru ofsaid. În partea a doua, Nicolau a irosit o șansă bună de a închide meciul, după care Rența a fost eliminat. Pe final, ai noștri au rezistat în fața unei echipe care, totuși, nu le-a pus probleme nici cu un om în plus.

„Venim după o perioadă foarte grea. A fost o perioadă lungă de pregătire, apoi acea înfrângere din Cupa României, după care a venit acel episod de la confruntarea cu Progresul Spartac. Chiar dacă nu am avut evoluția pe care o doream, sunt mândru de băieți. Contează rezultatul. Am făcut o primă repriză bună, dar în partea a doua am căzut. Până la urmă e bine că am obținut o victorie, trei puncte de moral, care ne vor ajuta să muncim în continuare”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Într-o altă partidă din etapa a doua a Ligii 3, Seria a 3-a, Olimpic Cetate Râșnov a pierdut acasă, 1-2, cu FC Voluntari 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare