Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, penultimul meci al sezonului. Derby la Hărman

 

În penultima etapă a sezonului Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a, ACS SR Municipal Brașov se va duela mâine, de la ora 18.00, în deplasare, cu Flacăra Moreni.

Disputa este una de vacanță, fără miză pentru cele două formații. Brașovenii, care au plecat la drum cu gânduri de promovare, dar au abandonat ideea la mijlocul sezonului, când s-a trecut pe modul de avarie din cauza lipsei fondurilor, sunt pe locul 6. De partea cealaltă, Flacăra Moreni a scăpat de grijile retrogradării, fiind acum la șapte puncte peste Sporting Roșiori, ocupanta locului 13.

În Seria a 5-a, sâmbătă, de la ora 18.00, este programat derby-ul local AFC Hărman – Olimpic Cetate Râșnov. Dacaă râșnovenii sunt pe locul 4, la două puncte de podium, gazdele au mare nevoie de victorie, echipa antrenată de Călin Moldovan având un avans de doar două puncte față de Unirea Tășnad, gruparea de pe primul loc retrogradabil.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare