Sport

BRAȘOV. ACS „SR” Municipal nu a avut emoții la Voluntari. Dumbravă a marcat un gol de generic. Ce a spus Florin Stângă

  • 2_256605.jpg
  • 4_256601.jpg
  • 6_256602.jpg
  • 5_256603.jpg
  • 3_256604.jpg
  • 7_256606.jpg
 

După dușul rece din partida cu FC U Craiova 1948, ACS „SR” Municipal a luat cele trei puncte din duelul cu FC Voluntari 2, din etapa a treia a Ligii 3, Seria a 3-a.

Disputa de pe Stadionul „Gheorghe Dinică” din Voluntari a fost dominată de formația antrenată de Florin Stângă, care s-a impus în final cu 3-0. Este drept, rivalii nu au avut forța să le pună probleme brașovenilor, puștii lui Tibi Bălan fiind o pradă ușoară.

Ai noștri au început tare. În minutul 2, Strătilă a fost faultat clar în careu de portarul Dragomir, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Imediat, acelși Strătilă a centrat perfect, iar Avram a reluat cu capul pe lângă poartă. Brașovenii au deschis scorul în minutul 18, când Danciu a fost secerat în careu de Ignat, iar Strătilă a transformat fără probleme de la 11 metri. Partea a doua a debutat cu o nouă gafă a arbitrului, care nu i-a acordat lui Ignat al doilea cartonaș galben pentru o intrare dură asupra lui Strătilă. În minutul 60, Dumbravă a marcat un gol de generic, șut în vinclu de la 25 de metri, și a dus scorul la 2-0. Damian a scăpat și el de eliminare, după ce și-a lovit fără minge un adversar, iar scorul final a fost stabilit în minutul 88 de Răchișan, mijlocașul brașovean marcând cu largul concurs al portarului Dragomir.

Astfel, după trei etape, ACS „SR” Municipal are 6 puncte și așteaptă meciul din runda următoare cu Turris Oltul Turnul Măgurele.

„Mă bucur că am câștigat cele trei puncte. Am controlat jocul. Îmi doresc, însă, mai multe de la jucătorii mei. Vreau o posesie mai bună și mai multă liniște. Presiunea rezultatelor ne apasă și ne influențează prestațiile. Strătilă este un jucător valoros. Încă e în urmă cu pregătirea, dar își face treaba și sunt mulțumit. Dumbravă este și el în urmă cu pregătirea. Nimeni nu credea, dar eram convins că poate evolua și mijlocaș ofensiv. I-am spus că va marca. Este bine că am trecut peste meciul cu Craiova. Băieții vor avea liber până luni, când vom începe pregătirea partidei cu Turnu Măgurele. Toate meciurile sunt importante. Acesta are însă o încărcătură aparte”, a declarat tehnicianul Florin Stângă.

CITEȘTE ȘI: 

LIVETEXT. ACS „SR” BRAŞOV s-a impus fără drept de apel la Voluntari!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare