Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, meci greu la Horezu

 

În runda a 21-a a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a, ACS SR Municipal Braşov va juca în deplasare, cu Flacăra Horezu, sâmbătă, de la ora 17.00.

Vâlcenii ocupă în acest moment locul secund al clasamentului, cu 41 p, la șase lungimi de liderul Turris Oltul Turnu Măgurele. Deși la începutul sezonului era așteptată o luptă între Turris, ACS SR Municipal Brașov și FC „U” Craiova pentru promovare, Flacăra Horezu a rămas singura echipă care îi mai poate pune probleme, în drumul spre Liga 2, formației teleormănene.

„Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care a pierdut un singur meci până acum în acest campionat. Sunt acolo jucători care au cochetat cu Liga 1. Flacăra Horezu practică un fotbal de calitate și nu întâmplător este pe locul secund. Noi venim după trei rezultate pozitive, trei partide în care nu am primit gol. Sperăm ca acum să și înscriem, dar sunt conștient că, în afară de Horia Popa și Carlo Danciu, nu avem fotbaliști de atac. Vom juca pe un teren micuț, înghesuit, pe care nu cred că vom putea construi foarte mult. Important este să obținem maximum din acest meci. A fost o săptămână în care ne-am pregătit bine. Sper ca sâmbătă să se vadă rezultatul muncii pe care am depus-o în aceste zile. Apoi, vor urma două meciuri în doar o săptămână și trebuie să gestionăm foarte bine această situație, să avem prospețime și să obținem puncte”, a spus antrenorul-jucător Florin Stângă.

„Sunt convins că până la final vom avea cu toții șansa să jucăm. Eu mă bucur că sunt la această echipă și îmi aștept șansa. Portarul Aby Popa este într-o formă foarte bună. Sper să continue pe acest drum și mai apoi să plece la un nivel superior. Echipa arată bine, tactic stăm foarte bine și sunt convins că putem câștiga la Horezu”, a punctat şi goalkeeper-ul Andrei Maxim.

„Sunt pregătit să debutez, aștept și acest moment. Este un salt destul de mare față de juniori, dar prin muncă și pregătire putem să ne batem cu rivalii”, a comentat Mihai Horhocea.

În Seria a 5-a, AFC Hărman va juca la Dej, cu Unirea, în timp ce Olimpic Cetate Râșnov se va duela, tot în deplasare, cu ACS Unu Fotbal Gloria.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button