Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, meci cu echipa secundă a celor de la CS U Craiova

 

Măcinați de problemele clubului, cei de la ACS SR Municipal Brașov joacă mâine, de la ora 15.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu CS U Craiova 2, în etapa a zecea a Ligii 3, Seria a 3-a.

„Întâlnim o echipă tânără, cu jucători talentați, care practică un fotbal frumos. Probabil vor veni și câțiva fotbaliști de la prima echipă. I-am urmărit pe cei de la CS U Criova 2 în câteva meciuri și nu vom avea o partidă ușoară. Chiar dacă au avut oscilații în rezultate, este o formație care oricând poate reuși o surpriză. Am discutat aceste lucruri cu băieții, sper că au înțeles, iar sâmbătă vor obține cele trei puncte. Din păcate, este și această atmosferă, una care nu este bună pentru performanță. Jucătorii sunt nervoși, iritați. Sunt și ceva absențe, dar sunt convins că cei care vor intra pe teren vor da totul pentru ca echipa noastră să câștuge cele trei puncte. Îi rog pe fani să vină la meci, să cumpere bilete, pentru că echipa are nevoie de bani pentru cheltuielile cu meciurile de pe teren prorpiu. Până acum, jos pălăria în fața jucătorilor pentru ce au făcut. Nu am ce să le reproșez, sunt alături de ei din toate punctele de vedere. I-am rugat pe băieți să dea totul până la finalul turului, după care sunt liberi să facă ce vor. Avem în echipă fotbaliști care au caracter, dar e greu să îi capacitez în aceste condiții. E clar, o simt, știu că toată lumea așteaptă șase victorii în aceste ultime șase etape din tur. Și noi ne dorim, dar ce facem pentru jucători”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

În condițiile în care Albert Popa este accidentat, în meciul de sâmbătă va apăra Iulian Moldoveanu. „A venit rândul lui Moldoveanu. Am mare încredere în el. Este șansa lui și sper că va face un meci bun. Depinde doar de el. Dacă o va face, va rămâne în poartă, dacă nu îi vom da și lui Maxim o șansă. Eu îmi doresc ca jucătorii care intră pe teren să țină de tricoul de titular”, a punctat Florin Stângă.

„Eu am încredere în mine și în echipă. Nu cred că vor fi probleme. Sunt sigur că vom trece peste tot ce se întâmplă și că vom obține un rezultat bun. Important este să câștigăm, să nu ne mau gândim la ce a fost și să privim doar spre viitor. Despre alte probleme nu pot eu să vorbesc. Sunt jucător, trebuie să intru pe teren și să îmi fac treaba”, a punctat Iulian Moldoveanu.

În fine, Ştefan Nicolau a comentat: „Îmi aștept în continuare șansa. Voi intra în momentul în care voi putea să ajut echipa mai mult decât o fac cei care joacă acum. Vom avea un meci dificil sâmbătă. Îi cunosc pe jucătorii de la Craiova. Sunt tineri talentați care vor să se afirme pentru a face pasul la prima echipă”.

Tot mâine, liderul Flacăra Horezu va juca la Alexandria, Turris Oltul Turnu Măgurele o va întâlni pe Astra 2, iar FC U Craiova se va duela cu ACSO Filiași.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare