Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, meci cu Craiova lui Mititelu. Stângă: „Cred în șansa noastră. Vreau să jucăm fotbal”

 

Dacă în tur, pe când ambele echipe se gândeau la promovare, a fost unul dintre derby-urile campionatului, meciul FC „U” Craiova – ACS SR Municipal Brașov nu mai are aceeași miză acum.

Cele două vor fi față în față sâmbătă, de la ora 15.00, la Severin, confruntarea având miză doar pentru olteni. Deși cele două grupării sunt vecine de clasament, Craiova pe locul 4, 31 p, Brașovul o poziție mai jos, 30 p, doar trupa lui Nicolo Napoli se mai gândește la Liga 2.

„Întâlnim, în opinia mea, cea mai valoroasă echipă din serie, o formație cu un lot valoros și condiții foarte bune pentru Liga 3. Cred că oltenii sunt favoriți la promovare. Rezultatul de la Bradu, 1-1, este minicnos. Craiova merita să câștige. Ne așteaptă un meci greu, trebuie să fim organizați, să fim atenți. Va fi o partidă diferită de cea de la Pucioasa. Acolo a fost un teren mic, iar echipa gazdă a încercat mai mult pasa lungă. Craiova are jucători tehnici, care vor încerca să creeze. Vreau să fim liniștiți, calmi, să jucăm fotbal și să lăsăm o impresie bună. Îmi doresc să creștem de la meci la meci, iar în scurt timp să ajungem la potențial maxim. A fost o săptămână în care ne-am pregătit bine. Cred în șansa noastră, cred că putem obține un rezultat pozitiv. Eu mă bucur că suntem un grup unit și că toți ne dorim același lucru. Simt asta la fiecare antrenament, cred că acești jucători ar trebui să primeasă șansa să joace în continuare și din sezonul viitor, să reprezinte Brașovul”, a comentat antrenorul Florin Stângă.

Toader este accidentat, iar Dumbravă nu se poate învoi de la serviciu. Cei doi nu vor evolua în meciul de la Severin.

Altfel, vestiarul gazdelor de la Stadionul „Tineretului” a fost renovat. A fost schimbată podeaua, au fost zugrăviți pereții și au fost montate dușuri noi.

Totodată, contractul cu Electrica a fost reînnoit, iar costurile au fost reduse cu 1.500 de lei față de înțelegerea anterioară. Apoi, cu ajutorul firmei Moto Instal, jucătorii beneficiază de apă caldă.

CITEŞTE ŞI: BRAȘOV. Premieră în România. Abonamente tip brățară scoase la vânzare de ACS SR Municipal Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare