Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal joacă pe terenul liderului

 

În runda a 19-a a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a, ACS SR Municipal Brașov va juca mâine, de la ora 16.00, pe terenul liderului clasamentului, Turris Oltul Turnu Măgurele.

„Ne aşteaptă un meci dificil, întâlnim liderul seriei, dar îmi doresc să fim prima echipă care reuşeşte să câştige la Turnu Măgurele în acest sezon. Le-am spus băieţilor că, pentru a se face remarcaţi ca fotbalişti, trebuie să obţinem rezultate bune, iar cu o victorie sau cel puţin un egal la Turnu Măgurele, lumea va vorbi despre noi. Este o şansă mare pentru noi, jucătorii tineri se pot afirma. Eu am mare încredere în jucători, cred că în viaţă, prin muncă şi determinare, putem reuşi. Sunt încrezător că putem face un meci mare cu Turris şi că vom lăsa o impresie frumoas[. Ne-am pregătit foarte bine şi simt că începem să devenim o echipă sudată din toate punctele de vedere. Obiectivul nostru este să creştem de la meci la meci. Vreau ca aceşti jucători să crească cu o mentalitate pozitivă, iar la fiecare meci să intre pe teren decişi să dea totul pentru victorie. Nu cred că Turris s-a desprins decisiv în lupta pentru promovare. Dacă va pierde un meci, iar Craiova va câştiga meciul direct, va fi din nou presiune pe teleormăneni. Este cea mai grea serie din Liga a 3-a, oricine poate bate pe oricine. Cei de la Turris au un avantaj considerabil, dar lupta pentru promovare nu s-a încheiat”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Florin Stângă.

„Trecerea la seniori a fost un pas mare pentru mine. Mergem la Turris să câştigăm, ne dorim foarte mult cele trei puncte care ne pot aduce un moral foarte bun”, a punctat Dragoş Sandu, în timp ce Nicolas Antone a menționat: „Când antrenorul va decide să joc, voi da 100% pentru echipă. Eu sunt pregătit. La vârsta mea nu trebuie să-mi domin fizic adversarii, ci trebuie să mă impun prin tehnică. Putem da lovitura, avem un grup unit şi vrem să fim prima echipa care câştigă la Turnu Măgurele”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare