Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, înfrângere în amicalul cu CS Afumați

 

ACS SR Municipal Brașov a pierdut, 0-2, amicalul cu CS Afumați, grupare care ocupă locul 3 în Seria 2 a Ligii 3. Testul a avut loc în această după-amiază, la Tărlungeni.

„A fost un meci bun de pregătire. Echipa a arătat foarte bine în acest meci. E păcat ca am luat un gol dintr-o fază fixă, care nu anunța mare lucru. Asta este, suntem o echipă foarte tânără. Astăzi, în afară de mine și de Horia Popa, au evoluat doar jucători tineri. Sper că tot ce se întâmplă la această echipă să le dea încredere pentru viitor. Fizic stăm foarte bine, dar lipsa de experiență își pune încă amprenta. La fiecare meci am încercat să jucăm fotbal, să fim organizați și sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine în perioada următoare. Tot ce îmi doresc este să avem liniște, să putem munci. Așteptăm să se rezolve și să se semneze protocolul cu Corona Brașov. Ne dorim să fim o echipă frumoasă în retur, să jucăm un fotbal care să placă și să aducă oamenii la stadion”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Pentru formația antrenată de Florin Stângă urmează amicalul cu Știința Miroslava, locul 4 în Seria 1 a Ligii 3, care va avea loc tot la Tărlungeni, sâmbătă, de la ora 11.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button