Sport

BRAȘOV. ACS „SR” Municipal, în fața celui mai important meci de până acum. Returul cu Nemere Ghelința pleacă de la 1-0. Stângă: „Mergem în Covasna să dăm gol”

 

ASC „SR” Municipal Brașov joacă mâine, de la ora 17.30, returul disputei cu Nemere Ghelința, din barajul pentru promovarea în Liga 3 la fotbal.

În prima manșă brașovenii s-au impus cu 1-0, singurul gol fiind marcat de Răduțoiu. Pentru confruntarea de mâine, tehnicianul Florin Stângă nu se va putea baza pe Sorin Strătilă, care este suspendat după ce a fost eliminat în meciul de pe „Tineretului”.

„Avem în față un meci dificil. Îmi doresc ca băieții să arate maturitate, să gestionăm bine situația și la final să fim cei care ne vom bucura pentru promovare. Am învățat multe din meciul tur și sper ca asta să se vadă pe teren, la Ghelința. Cred că diferența ar fi fost ceva mai mare, dacă nu am fi evoluat în inferioritate. Avem avantajul că, dacă nu primim gol, câștigăm barajul, dar sunt un antrenor care își dorește ca echipa lui să înscrie meci de meci și așa vom aborda și jocul de sâmbătă. Vom merge în Covasna să dăm gol”, a precizat antrenorul Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button