Sport

BRAȘOV. ACS „SR” Municipal, în fața barajului pentru Liga 3. „Trebuie să tranșăm această dublă după meciul tur de pe «Tineretului»”

 

După obținerea CIS-ului, AS „SR” Brașov a devenit ACS „SR” Municipal Brașov, denumire sub care va juca în premieră în barajul pentru promovarea în Liga 3 fotbalistică, în care se va duela cu Nemere Ghelința, campioana județului Covasna.

Partida tur va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”, returul fiind programat o săptămână mai târziu în Covasna.

„A fost un retur de campionat presărat cu multe incertitudini, răutăți și cu dorința unor oameni ca această echipă să nu reușească. Mă bucur că, împreună cu jucătorii, am avut un parcurs excelent, în care am bifat numai victorii. Am ajuns în fața unui baraj, pe care îmi doresc să îl câștigăm. Sper că se vor liniști și apele din toate punctele de vedere și că acest proiect conceput de suporteri va merge mai departe, pe calea cea dreaptă, pas cu pas, iar fotbalul în Brașov să renască prin această echipă. În disputa cu Nemere Ghelința, cred că presiunea rezultatului își va pune amprenta, dar îmi doresc ca jucătorii noștri să fie încrezători, liniștiți, calmi. Au toate atuurile. Ne-am pregătit foarte bine, suntem motivați și vreau să le facem o bucurie suporterilor. I-am văzut pe rivali în meciul lor cu formația de pe locul secund din Liga 4 Covasna, Păpăuți. E o formație bună, care și în campionatul nostru județean ar fi în partea de sus a ierarhiei”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

„Putem spune că există presiune. Așa se întâmplă când ai un obiectiv de îndeplinit. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere și cred că presiunea ne va ajuta în acest baraj. Trebuie să tranșăm această dublă după meciul tur de pe «Tineretului». A fost o stare de tensiune după ce s-a întâmplat în ultimul timp, dar cred că a trecut. Ne dorim ca proiectul să continue. Noi trebuie să câștigăm acest baraj și sunt convins că cei din conducere își vor face treaba”, a punctat Andrei Poverlovici.

Totuși, viitorul acestei echipe nu este sigur în acest moment. Simon Maurer nu poate rămâne patron, din cauza religiei, varianta Victor Angelescu pare că a picat, președintele Vasile Dochița căutând soluții pentru continuarea proiectului.

„Am discutat cu Simon Maurer. Mi-a spus că iubește această echipă și că încearcă să găsească o modalitate prin care să ne ajute, dar că, din cauza religiei, el nu poate să fie patron. L-am înțeles, dar l-am rugat să facă tot ce poate pentru ca acest proiect să continue. Am încredere în el”, a punctat Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare