Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal a pierdut la Bascov. Prima înfrângere după cinci meciuri fără gol primit

 

ACS SR Municipal Brașov a pierdut, 0-1, în deplasare, cu Unirea Bascov, în runda a 23-a a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a.

Dalu, din penalty, în minutul 9, a marcat singurul gol al meciului. Cu 37 de puncte, formația noastră ocupă locul 6 în clasament, la 13 lungimi de zona retrogradării.

„Dacă în alte partide am avut și noroc, acum chiar nu am meritat să pierdem. Am ratat mult și am primit gol dintr-un penalty ușor acordat. Băieții au dat totul și chiar nu am ce să le reprosez. După seria foarte bună a noastră, mă așteptam să vină și un astfel de joc și o înfrângrere. A fost și un program încărcat în ultimul timp, cu o etapă intermediară, și noi avem o echipă de copii. Nu e ușor. Nu caut scuze, am făcut un meci bun, mergem înainte”, a declarat antrenorul-jucător Florin Stângă.

Pentru ACS SR Municipal urmează partida cu ACSO Filiași, sâmbăta viitoare, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”.

În Seria a 5-a, Olimpic Cetate Râșnov a câștigat la Dej, 1-0, în timp ce AFC Hărman a pierdut pe terenul ultimei clasate, CS Iernut, 2-3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button