Sport

BRAȘOV. ACS „SR” Municipal a câștigat și amicalul cu Miercurea Ciuc

  • 2_254880.jpg
  • 3_254881.jpg
  • 4_254882.jpg
 

ACS „SR” Municipal Brașov și-a trecut în cont un nou succes în perioada de pregătire dinaintea startului Ligii 3.

Pe Stadionul „Tineretului”, formația antrenată de Florin Stângă a trecut cu 3-2 de FK Miercurea Ciuc, grupare care în sezonul precedent a fost aproape de promovarea în eșalonul secund, terminând Seria 1 a Ligii 3 pe poziția a doua, la două puncte în spatele celor de la Aerostar Bacău.

Brașovenii au deschis scorul în minutul 26, E. Popa punctând cu capul din 6 metri, după o centrare perfectă a lui Răduțoiu. Oaspeții au răspuns imediat, iar Hodgyai a restabilit egalitatea, tot cu o lovitură de cap. Până la pauză, E. Popa a irosit două șanse importante de gol, însă atacantul „galben-negrilor” s-a revanșat în minutul 48, când, lansat de Danciu, a marcat din careu pentru 2-1. Căpitanul grupării de la poalele Tâmpei, Andrei Poverlovici, a fost eliminat în minutul 55, după ce i-a spart nasul unui adversar, acesta fiind preluat de o ambulanță. Totuși, gazdele nu au evoluat în inferioritate, conform înțelegerii dintre cele două echipe Toader intrând în locul lui Poverlovici. Bajko a țintit bara dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, după care mingea trimisă de Avram cu capul din 6 metri a fost respinsă de portarul oaspeților. S-a făcut însă 3-1 în minutul 70, Toader marcând simplu, cu capul, din centrarea lui Strătuilă. Ciucanii au punctat ultimii, Magyari stabilind scorul final după o eroare în defensiva brașoveană.

3-2 cu FK Miercurea Ciuc, 3-1 au KSE Tg. Secuiesc și 0-1 cu Oțelul Galați sunt rezultatele de până acum ale celor de la ACS „SR” Municipal Brașov.

„A fost un test util pentru noi, cu un adversar puternic. Un meci care a plăcut spectatorilor. Îmi pare rău că am primit două goluri stupide și că am ratat multe ocazii. Sper că acest rezultat și jocul prestat vor da încredere jucătorilor. Trebuie să progresăm și să arătăm din ce în ce mai bine. Am mare încredere în acești băieți. Știu cum muncim, știu ce pregătim și îmi doresc să avem liniștea pentru a ne antrena cum trebuie. Avram va rămâne. În ceea ce îl privește pe Abdul, voi discuta cu cei din conducerea clubului. Este un jucător tânăr care promite. Nu știu exact ce presupune legitimarea lui. Vom vedea”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Sâmbătă, ACS „SR” Municipal Brașov se va confrunta cu AFC Hărman, tot pe Stadionul „Tineretului”. Miercurea viitoare este programat un test cu FC Voluntari 2, iar pe 11 august va avea loc un amical cu o echipă din Bacău.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare