Sport

BRAȘOV. ACS „SR” întâlnește din nou liderul. „Când vom ajunge noi pe primul loc, nu mai cedăm această poziție”

 

Pentru a doua etapă la rând, ACS „SR” Municipal Brașov se confruntă cu echipa de pe primul loc al Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a.

După ce în runda precedentă au învins în deplasare Astra 2, acum „galben-negrii” pot schimba din nou liderul. Sâmbătă, de la ora 15.00, pe „Tineretului”, echipa antrenată de Florin Stângă se va duela cu Unirea Bascov, formația care conduce în clasament, cu 17 p, două mai multe decât gruparea de la poalele Tâmpei.

„Vom întâlni liderul seriei, o formație care nu a pierdut până acum în acest sezon. E o grupare care are în componență jucători ce au cochetat cu Liga 1 și cu Liga 2. Nu are presiunea rezultatului și își dorește să facă o figură frumoasă în această serie. E o echipă solidă, aflată pe o pantă ascendentă. Va fi greu, dar și noi traversăm o perioadă favorabilă. Venim după trei victorii la rând și e important că suntem pe un drum bun și că am reușit să ne punem pe linia de plutire. Am avut o săptămână liniștită, ne-am pregătit bine și sper că la ora meciului vom fi determinați și pregătiți pentru a obține cele trei puncte. De acum trebuie să câștigăm fiecare partidă. Sper că băieții se vor exprima din ce în ce mai bine și pe teren prorpiu, să practice fotbalul pe care îl dorim cu toții. Ne dorim să schimbăm din nou liderul. Când vom ajunge noi pe primul loc, nu mai cedăm această poziție. Asta ne dorim, să fim acolo sus, băieții merită pentru tot ce au făcut”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Despre mutările de la FC „U” Craiova, unde Nicolo Napoli va fi antrenor, iar Marcel Pușcaș – președinte, Stângă a comentat: „Nu e departe Craiova, este la doar patru puncte de noi. Craiova este o echipă de tradiție, cu jucători valoroși. Sunt convins că nu va renunța la lupta pentru promovare. La fiecare club există momente de cumpănă. Nu știu dacă Napoli va fi un plus. Și Ştefan Stoica e un tehnician valoros. La antrenori, rezultatele te țin în viață”.

În această etapă va avea loc și derby-ul teleormănean Turris Oltul Turnu Măgurele – CSM Alexandria.

„Eu vreau să mă uit doar la echipa noastră. Dacă noi ne vom câștiga meciurile, vom fi pe primul loc la finalul turului. Dar nu pot să fiu ipocrit. Normal că ar fi bine ca cei de la Turnu Măgurele să se încurce”, a completat Stângă.

„Toate meciurile din această serie sunt grele. Sunt echipe bune. Nu cred că sunt favorite în acest campionat. Toate formațiile pot pune probleme, chiar și Domnești. Nu cred că ne-a lipsit curajul. Probabil, s-a văzut o lipsă de atitudine. Noi am încercat să ne facem treaba, am fost capacitați, dar se întâmplă la fotbal să nu îți iasă. În ultimul timp am jucat mai bine, am stat mai bine pe teren și, cel mai important, am început să câștigăm. E bine că nu avem meciuri ușoare, tot ce este obținut greu are o valoare mai mare”, a punctat mijlocașul Radu Leonte.

„Dacă vom juca la fel ca în precedentele trei meciuri, cu siguranță vom câștiga sâmbătă. Suntem mai buni decât adversarii. Pentru mine, e greu să joc. Abi Popa este în formă, are prestații excelente. Cred că este cel mai valoros portar din campionat”, a comentat şi portarul Andrei Maxim.

Altfel, Simon Maurer a promis că în câteva zile le va achita jucătorilor braşoveni salariul restant pe luna iunie, ultimul din sezonul trecut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare