Sport

BRAȘOV. ACS SR, înfrângere clară în derby-ul cu Râșnov. Reacții…

 

Olimpic Cetate Râșnov a câștigat clar derby-ul local cu ACS SR Municipal Brașov, din etapa a 11-a a Ligii 3 fotbalistice, Seria a 3-a.

Râșnovenii s-au impus cu 3-0, golurile fiind marcate de Staicu și Drugă 2.

Cu 10 puncte, ACS SR Municipal Brașov rămâne în zona periculoasă a clasamentului. Grație succesului de astăzi, râșnovenii au urcat pe locul 5, cu 17 puncte.

„Cei de la Râșnov pot să le mulțumească portarilor noștri (la pauză, Potcoavă a fost înlocuit de Câșlariu – n.r.). Au luat goluri de la 30 de metri. Trebuie să recunoaștem, ne-au «mâncat» portarii. Nu am dat niciodată în jucători, dar este dureros. Asta este situația, mergem înainte. Băieții au încercat. Majoritatea au fost copleșiți de faptul că au venit atâția suporteri. Sunt niște copii care sunt în creștere și au nevoie de meciuri. Nu pot să spun că Râșnovul ne-a surprins. A fost un meci de luptă, în care noi am greșit, iar ei nu. Asta a făcut diferența”, a comentat Florin Stângă, antrenor-jucător la ACS SR.

„Ca orice meci între două formații din același județ, a fost o luptă. Am spus că va câștiga echipa care va greși mai puțin. Din fericire pentru noi, au greșit ei mai mult. Jocul a fost echilibrat, poate cu un plus pentru noi în prima repriză. Apoi, după ce am făcut 2-0, am știut să închidem partida, pentru că avem fotbaliști mai experimentați. Noi ne propunem să luptăm în fiecare joc. Nu avem un obiectiv precis. Dacă ne va duce soarta spre zona din față, nu ne vom da la o parte. Este o serie foarte echilibrată. Nu sunt formații care să domine. Până acum, noi am fost cam inconstanți”, a declarat Florin Dârvăreanu, tehnicianul râșnovenilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare