Sport

BRAȘOV. ACS „SR”, în așteptarea unui răspuns de la Simon Maurer!…

 

Simon Maurer s-a implicat activ în ultimul timp în fotbalul brașovean. Omul de afaceri a contribuit serios la bugetul formației FC Brașov, în perioada în care aceasta se afla în insolvență, banii veniți de la compania lui Maurer ținând clubul în viață în ultima participare în Liga 2.

A venit însă falimentul FC Brașov, iar fanii au înființat o nouă echipă, AS „SR” Brașov, devenită de ceva vreme ACS „SR” Municipal Brașov, formație care a pornit din Liga 4, iar la finalul sezonului trecut a promovat în Liga 3.

În iarnă, Maurer Imobiliare a preluat controlul asupra echipei, iar Simon Maurer anunța că vrea să ducă formația cât mai repede în primul eșalon. Cum omul care conducea gruparea a părăsit firma, iar din cauza religiei Simon Maurer nu poate fi implicat, rămâne de văzut ce se va întâmpla din această vară. Joi va avea loc o nouă întâlnire, decisivă, între conducerea ACS „SR” Municipal Brașov și Simon Maurer, pentru a se vedea dacă și cum mai poate continua această colaborare.

Oricum, într-o întâlnire avută cu jucătorii și staff-ul tehnic la Tărlungeni, Simon Maurer a promis că această formație – susținută de el – nu va avea probleme financiare până la promovarea în Liga 1.

De remarcat că în precedentul an competițional Simon Maurer a sponsorizat și două echipe importante din Liga 1, FC Viitorul și Astra Giurgiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare