Sport

BRAȘOV. ACS „SR”, deplasare pe terenul liderului. „Situația nu e ușoară, dar noi vom da totul pe teren. Vom lua cele 3 puncte”

 

ACS „SR” continuă să se zbată pentru supraviețuire. Deși nu există siguranța că această echipă va prinde finalul campionatului și se așteaptă în continuare un răspuns final de la autoritățile locale, fotbaliștii sunt deciși să arate pe teren că această formație poate promova în eșalonul secund.

Mâine, de la ora 15.00, la Ploiești, pe Stadionul „Compet”, ACS „SR” Municipal se va duela cu Astra 2 Giurgiu, în etapa a șaptea a Ligii 3, Seria a 3-a. Echipa secundă a fostei campioane a României ocupă prima poziție în clasamentul seriei, cu 14 puncte acumulate în șase dispute, două mai multe decât echipa lui Florin Stângă.

„Întâlnim o formație neînvinsă. Este o echipă formată din jucători tineri, foarte talentați unii dintre ei. E o echipă care nu are presiune și care joacă fotbal. Va fi un meci greu. Trebuie să fim concentrați. Este important pentru noi că am reușit să legăm două victorii. Sper că încrederea a crescut și că de la meci la meci ne vom exprima mai bine. Trebuie să fim agresivi și să luăm cele trei puncte. Deși este o formație care poate încurca pe oricine, cred, totuși, că Astra 2 este un lider conjunctural. Este acolo pentru că până acum a întâlnit echipele de pe ultimele locuri. În câteva etape, clasamentul se va așeza și formaţiile mai valoroase vor fi pe primele poziții. Este un campionat greu, în care se poate întâmpla orice. Dacă vom avea liniștea și condițiile necesare, putem face ceva frumos pentru acest club. Eu am tras un semnal de alarmă săptămâna trecută. Suferim în continuare. Jucătorii sunt influențați de aceste probleme. I-am rugat să se delimiteze de această situație. Eu cred că lucrurile se vor așeza până la urmă. Noi trebuie să muncim și să dăm totul până la final. Noi trebuie să câștigăm meciurile”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

„Întâlnim o echipă care nu are nimic de pierdut, cu jucători tineri care vor să se afirme. Sunt sigur că vom lua cele trei puncte. Mergem deciși să facem un meci bun și să nu le dăm nici o șansă rivalilor. Situația nu e ușoară, nu știm ce va fi. Până la urmă, noi vom da totul pe teren. Suntem optimiști, sperăm că cineva se va implica și că autoritățile locale vor veni lângă această echipă”, a punctat Daniel Dumbravă, în timp ce Raul Toader a menționat: „Ne dorim ca acest club să ajungă acolo unde îi este locul, în Liga 1, dar situația este una dificilă. Sperăm în continuare că autoritățile se vor implica. Noi trebuie să ne gândim doar la meciuri, să dăm totul și să câștigăm puncte”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button