Sport

BRAŞOV. ACS SR a pierdut la scor testul cu Afumaţi. Stângă: „Este normal să apară şi astfel de meciuri, mai ales în situaţia în care ne aflăm”

 

ACS SR Municipal a pierdut la scor, 1-5, meciul amical jucat astăzi la Tărlungeni cu CS Afumaţi.

Braşovenii au deschis scorul prin Nicolau, dar apoi au încasat cinci goluri de la formaţia care a încheiat sezonul trecut pe locul 2 în Seria a 2-a a Ligii 3, în spatele celor de la Rapid Bucureşti.

„Am început foarte bine acest meci. Am condus cu 1-0 şi am ratat câteva ocazii importante de a nedesprinde. Apoi s-a accidentat Carlo Danciu şi jocul nostru s-a «rupt». Au fost multe greşeli pe care le-am făcut. Totuşi, este doar un joc de pregătire din care avem multe de învăţat. Este clar că mai avem mult de lucru şi trebuie să rămânem modeşti şi să muncim în continuare. Nu pot să fiu supărat. Este normal să apară şi astfel de meciuri, mai ales în situaţia în care ne aflăm. Nu este nimic sigur în acest moment în ceea ce priveşte viitorul nostru”, a declarat tehnicianul Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button