Sport

BRAȘOV. ACS „SR” a luat 3 puncte mari din meciul cu ACSO Filiași. „Victoria asta este pentru nea Buți”. Ai noștri sunt pe primul loc

  • sr_8.jpeg
 

În ciuda problemelor financiare și a incertitudinii care planează asupra clubului, ACS „SR” Municipal Brașov este printre favoritele la promovare din Seria a 3-a a Ligii 3 la fotbal.

Echipa antrenată de Florin Stângă a reușit astăzi o victorie extrem de importantă, pe terenul unei echipe incomode a seriei, ACSO Filiași, 4-2.

Disputat pe un gazon care rivalizează cu cele întâlnite prin Liga 4, meciul de la Işalniţa a fost unul „nebun”, în care ai noștri au trecut de la extaz la agonie și din nou la extaz. Avram a deschis scorul în minutul 17, dar după doar 120 de secunde Ghighilicea a făcut 1-1. Mai mult, în minutul 29, Unguru i-a dus pe cei de la ACSO Filiași în avantaj. Conduși pe tabelă, oaspeții nu au cedat, iar Avram a reușit „dubla” înainte de pauză și a restabilit egalitatea. Victoria „galben-negrilor” s-a conturat în ultimul sfert de oră, Răzvan Damian și Horia Popa marcând pentru un succes important, care o duce, pentru moment, pe ACS „SR”, pe prima poziție a ierarhiei.

Mâine, când se joacă meciurile Flacăra Horezu (17 p) – Turris Oltul Turnu Măgurele (18 p) și Unirea Bascov (18 p) – FC „U” Craiova (11 p), brașovenii pot fi detronați, însă de acum programul este de partea lor.

„A fost un meci greu de trăit pentru un antrenor. Important este că am luat cele trei puncte. Băieții au alergat, au muncit și e bine că au reușit să se acomodeze cu gazonul. Chiar dacă au fost și unele greșeli, mă bucur că am câștigat această partidă. Am câștigat până acum toate meciurile jucate pe terenul străine și asta întărește ceea ce am tot spus, că ne exprimăm mult mai bine în deplasare și că pe teren propriu există o teamă care ne face să nu evoluăm la cel mai bun nivel al nostru. Sper că în etapa viitoare vom câștiga pe «Tineretului» cu CS «U» Craiova 2 și vom începe să legăm din nou victoriile. Din păcate, avem probleme de lot. Poverlovici și Ema Popa sunt accidentați, iar Boția va fi suspendat. Victoria cu Filiași a fost pentru nea Buți (Din păcate, nea Buţi s-a dus! Sus de tot…). Vom merge cu toții mâine la înmormântare. Pentru mine, oameni ca Casba Györffy, Nicolae Pescaru, Ioan Naghi, Marian Ivan sau Mugurel Buga sunt simbolurile acestui club”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

ACS „SR” Municipal a scăpat de toate meciurile foarte grele, iar până la finalul turului va avea în față adversare din partea a doua a clasamentului, grupări fără pretenții sau care se zbat să evite retrogradarea. În schimb, celelalte formații din față se vor duela în meciuri directe, astfel că „galben-negrii” pot profita.

În ultimele șase runde ale turului, ACS „SR” se va confrunta cu: CS „U” Craiova 2 (acasă), Sporting Roșiori (deplasare), Hermannnstadt 2 (a), Viitorul Domnești (d), Flacăra Moreni (a) și Atletic Bradu (d). În schimb, pe final de tur se vor juca partide ca Turris Oltul Turnu Măgurele – Astra 2, Unirea Bascov – Turris Oltul Turnu Măgurele sau Turris Oltul Turnu Măgurele – ACSO FIliași.

FOTO 1: Facebook SR Brașov

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIGA 3. LIVESCORE. ACS „SR” Municipal a câștigat cu Filiași și e lider în Seria a 3-a


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare