Sport

BRAȘOV. ACS Kids Tâmpa, în play-off-ul Ligii Elitelor!

 

S-a petrecut la categoria Under 16, după ce echipa antrenată de Florin Nistoroschi și Laurian Păun a câștigat cu 4-0 meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște.

Golurile au fost marcate de Mihăilă, Tenică, Moldovan și Tudor.

„A fost un sezon dificil, dar sunt foarte mulțumit că ne-am atins obiectivul, acela de a ajunge în play-off. Există și o amărăciune, că puteam avea mai multe puncte, dar am plătit tribut unor greșeli personale. Jucătorii pe care-i am la dispoziție au evoluat și la U 17, iar cei de 2005 au evoluat și la U 15, așadar a fost o perioadă foarte aglomerată, poate și de asta intervenind acele greșeli de care am amintit. Ne vom pregăti foarte bine în perioada de pauză, pentru a face o figură frumoasă în play-off și pentru a ne califica în semifinale. Talent și potențial avem, dar trebuie să le arătăm și pe teren”, a declarat antrenorul Florin Nistoroschi potrivit site-ului oficial al ACS Kids Tâmpa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare