Sport

BRAŞOV. A curs sânge la Corona

  • WhatsApp Image 2018-09-27 at 14.05.03_257500.jpeg
  • WhatsApp Image 2018-09-27 at 14.05.02_257501.jpeg
  • WhatsApp Image 2018-09-27 at 14.05.03 (1)_257502.jpeg
  • WhatsApp Image 2018-09-27 at 14.05.02 (1)_257503.jpeg
 

Conducătorii și angajații de la Corona Brașov au donat astăzi sânge, clubul de la poalele Tâmpei intrând în rândul instituţiilor care au răspuns apelului făcut de Centrul de Transfuzie Sanguină Braşov, ce exprimă nevoia de sânge menit să ajungă în instituţiile medicale.

„Uneori, luaţi cu cele zilnice, uităm, de fapt, ce contează cu adevărat, şi anume sănătatea şi mijloacele prin care ea poate fi îmbunătăţită atunci când apar probleme. Transfuzia de sânge reprezintă un astfel de mijloc şi mă bucur să ştiu că am putut fi de ajutor. Chiar sunt vieţi care depind de sânge şi trebuie să fim conştienţi de acest lucru, să acţionăm în consecinţă şi să îi încurajăm şi pe alţii să o facă. Sper din suflet ca ceea ce am început să continue şi în zilele şi săptămânile care urmează, sportivi seniori, antrenori şi, de ce nu, fanii ai clubului, să facă într-o dimineaţă o vizită la centrul de transfuzie sanguină Braşov şi să doneze sânge celor care au nevoie. Avem în jurul clubului o comunitate tare frumoasă şi trebuie să ne adunăm şi să ne susţinem unii pe alţii şi în astfel de acţiuni”, a declarat președintele Liviu Dragomir.

„Am mai donat în trecut, când eram la Bucureşti, dar mă bucur că, alături de colegi, mi-am reluat acest obieci şi la Braşov”, a precizat antrenorul echipei de polo juniori George Mihalache, în timp ce colegul său de la patinaj viteză, Bogdan Stănescu, a comentat: „Eu donez des sânge şi îi încurajez pe toţi cei din jurul meu să o facă. Sună dramatic, dar uneori acest sânge chiar salvează vieţi”.

„La fel ca mulţi dintre noi, am tot amânat acest moment, însă nu ştiu cum aş putea descrie sentimentul pe care l-am avut văzând întreg procesul de donare de sânge şi realizând că sângele donat de mine astăzi devine motivul de bucurie pentru o familie care are pe cineva cu o astfel de nevoie. Pare exagerat, însă eu cred că felul în care gândim această acţiune este ceea ce ne poate duce, din nou, la centrul de donare. Cu siguranţă, împreună cu colegii mei vom continua să donăm, pentru că, aşa cum ne-a spus directorul centrului, Camelia Roşu, nevoia de sânge este permanentă, pentru că, fie că ne place sau nu, oameni bolnavi cu nevoie de sânge apar poate zi de zi, în spitale”, a spus Melania Gavrilă, PR la clubul Corona Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare