Sport

BRAȘOV. 100 de fani „stegari”, în week-end la Chișinău!!!

 

Conform Ligii Suporterilor Stegari, 100 de fani „stegari” se vor afla în week-end la Chișinău, pentru a sărbători 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Astfel, sâmbătă, fanii brașoveni vor participa la Cupa Unirii la fotbal, o competiție ajunsă la ediția a 6-a care adună suporteri români de pe ambele maluri ale Prutului.

În acest an vor fi prezenți suporteri de la 16 echipe, printre care Farul Constanța, Zimbru Chișinău, Oțelul Galați, Dacia Chișinău, FC Vaslui și Jiul Petroșani. Liga Suporterilor Stegari este la a cincea participare, cea mai bună clasare de până acum fiind locul 3.

Duminică, „stegarii” vor fi prezenți la Marea Adunare Centenară, organizată chiar în inima Chișinăului pentru a sărbători un secol de la Unirea Basarabiei cu țara, un eveniment care, potrivit organizatorilor, va aduna aproximativ 100.000 de persoane, atât din Republica Moldova, cât și din România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare