Sport

BRAȘOV. 10 fotbaliști au semnat contracte cu ACS „SR” Municipal. În ce serie vor juca formațiile brașovene din Liga 3

 

Vineri se va afla cu certitudine componența celor cinci serii ale Ligii 3. Tot atunci, la sediul FRF va fi stabilit și țintarul noului sezon.

Deși nu se anunță nimic, se pare că totul este decis deja, iar echipele din juețul Brașov, ACS „SR” Municipal, AFC Hărman și Olimpic Cetate Râșnov vor juca în Seria 5, seria de Ardeal. Tot acolo se pare că vor ajunge și formațiile din Covasna și Harghita. Asta pentru că Seria 1 va fi ocupată în totalitate de grupări din Moldova.

Altfel, ieri, oficialii formației ACS „SR” Municipal Brașov au semnat contracte cu 10 fotbaliști.

Sorin Strătilă, Raul Rusu, Cristi Cocan, Ștefan Răchișan, Carlo Danciu, Răzvan Dragomir, Alexandru Stan, Nicolau, Iulian Moldoveanu și Andrei Maxim – ultimii doi portari, au parafat înțelegeri pe unul sau două sezoane.

Singurul care nu a semnat este Alexandru Avram. Atacantul a avut unele condiții și va purta astăzi ultimele discuții cu cei din conducere.

În fine, mâine sau vineri fotbaliștii de la ACS „SR” vor încasa salariile pe luna iulie.

Sâmbătă după-amiază, pe Stadionul „Tineretului”, echipa lui Florin Stângă va susține ultimul test, cu Olimpic Cetate Râșnov.

Prima etapă a noului sezon din Liga 3 va avea loc pe 24 august.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button