Sport

BOX. Lupta greilor pe Wembley

 

Campionul mondial al greilor în versiunea IBF, pugilistul britanic Anthony Joshua, are cu 4 kilograme mai mult decât Vladimir Kliciko, conform cântarului oficial de vineri, înaintea partidei dintre cei doi, care va avea loc sâmbătă. Dacă boxerul din Ucraina a cântărit 109 kg, greutatea lui Joshua a fost de 113,4 kg. Joshua va intra în ringul care va fi amenajat pe stadionul Wembley pentru a-și apăra titlul mondial al greilor într-o luptă de unificare a centurilor, versiunile IBF și WBA, într-o luptă împotriva lui Vladimir Kliciko. Va fi una dintre cele mai mari lupte din istoria boxului britanic, urmând să fie vândute 90.000 de bilete, iar ambii boxeri vor câștiga milioane de lire sterline pentru o luptă de cel mult 36 de minute.
Joshua, 27 ani, neînvins în cele 18 meciuri disputate la profesionism din 2013, a afirmat că este pregătit pentru o luptă dură cu Kliciko, care nu a mai boxat din noiembrie 2015, după ce și-a pierdut centurile în fața lui Tyson Fury.
Kliciko, 41 ani, neînvins 11 ani până în noiembrie 2015, are 64 victorii și 4 înfrângeri în palmares. Kliciko are și experiența de partea sa, cu 358 reprize boxate, față de numai 44 ale lui Joshua.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare