Sport

Boris Becker, condamnat la închisoare/ Urmează să fie încarcerat

  • boris_3.jpg

Fostul jucător german de tenis Boris Becker a fost condamnat vineri de justiția britanică la doi ani și jumătate de închisoare pentru patru capete de acuzare legate de falimentul său personal, potrivit AFP.  Beckker, în vârstă de 54 de ani, va fi încarcerat după ce a fost găsit vinovat de ascunderea a 2,5 milioane de lire sterline (3 milioane de euro la cursul actual) de active și împrumuturi pentru a evita plata datoriilor.

Declarat în faliment personal în 2017, Boris Becker este condamnat pentru patru capete de acuzare: un cap de acuzare pentru sustragere de bunuri, două capete de acuzare pentru nedeclarare de bunuri și un cap de acuzare pentru disimulare de datorii. Marele tenisman a intrat în faliment după ce averea sa sportivă de 38 de milioane de lire sterline a fost înghițită de un divorț costisitor, de întreținerea copiilor și de costul continuării stilului său de viață luxos.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare