Sport

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! O handbalistă cu dublă cetăţenie va juca pentru România

  • szucsgabriela.jpg
 

Jucătoarea, care are dublă cetăţenie, română şi maghiară, a confirmat prezenţa la lotul naţional, iar prima competiţie majoră la care ar putea evolua pentru ţara noastră ar fi Campionatul Mondial din Danemarca (5-20 decembrie). Este vorba despre Gabriella Szucs, care a fost convocată la Naţionala României pentru turneul de pregătire din Muntenegru, de la sfârşitul lunii septembrie, dar şi pentru primele meciuri oficiale din preliminariile Campionatului European din 2016, cu Lituania şi Belarus.
„Invitaţia mi-a creat o senzaţie specială şi a fost o onoare în acelaşi timp. Sper să înţeleagă atât suporterii din Ungaria, cât şi cei de aici că eu, pentru acest moment al carierei mele sportive, am ales să joc pentru România! Selecţionerul Nemeth Andras m-a căutat în legătură cu convocarea la echipa Ungariei, dar după ce am confirmat că voi juca pentru România”, a declarat Gabriella Szucs, jucătoarea lui HCM Baia Mare, pentru prosport.ro. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare