Sport

Bogdan Burcea și Cristina Zamfir – CUNUNIE RELIGIOASĂ în… / Ce „cadou de nuntă” au primit de la EHF cei care au fost și la Corona Brașov?!…

 
După ce antrenorul Bogdan Burcea s-a cununat civil cu handbalista Cristina Zamfir (detalii, aici:

Antrenorul Bogdan Burcea S-A CĂSĂTORIT cu Cristina Zamfir!!!

Bogdan Burcea și Cristina Zamfir – DECLARAȚII după căsătorie!!!… ), sâmbătă va avea loc cununia religioasă a cuplului care a petrecut o bună perioadă de timp și la Corona Brașov.

Cununia religioasă va avea loc în… Grecia, la Nea Peramos, Bogdan Burcea relatând pentru gsp.ro: „Vom avea câțiva invitați, prieteni și apropiați. Aici ne-am făcut și vacanța. Urmează să venim acasă cu bateriile încărcate, gata pentru sezonul viitor”.

Nicoleta Tudor, din nou la Craiova

Altfel, Bogdan Burcea și Cristina Zamfir au primit un frumos „cadou de nuntă” de la Federația Europeană de Handbal, care a invitat echipa SCM Craiova, unde activează respectivii, să participe în ediția viitoare a Cupei EHF, deși a ocupat doar locul 6 în Liga Națională, o poziție sub Corona Brașov.

Potrivit lui Burcea, plecarea Andreei Ianăși de la formația olteană este o pierdere, „dar, după opt ani petrecuți la Craiova, a dorit o schimbare și noi i-am îndeplinit dorința”.

Revin, în schimb, în Bănie Nicoleta Tudor, care a trecut și pe la Corona Brașov în carieră, și Bobana Klikovac, ambele aflându-se în lotul care a cucerit Cupa EHF acum doi ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare