Sport

Bogdan Burcea, prins cu… „PANTALONII ÎN VINE”! Comentariu DUR la adresa selecționerului reprezentativei de handbal feminin a României…

  • johansson_2.jpg
 

Naționala de handbal feminin a României a fost o… figură tristă (și) la Campionatul European din Danemarca, terminând, groggy, pe locul 12, cu un eșec clar, 25-34, în fața Olandei.  

După această competiție, mulți specialiști i-au cerut demisia selecționerului Bogdan Burcea (fost și la Corona Brașov), iar Per Johansson (foto 2), suedezul aflat pe banca tehnică a echipei ruse Rostov pe Don, a comentat pe pagina sa de Facebook situația de la Naționala României: „Clanul care l-a executat pe Tomas Ryde și a preluat Naționala e responsabil pentru cea mai slabă performanță la Campionatului European din istoria României… În ceea ce privește acești antrenori… imediat după ce ies din România, când nu mai au corupția în spate, sunt prinși cu pantalonii în vine! Handbalul românesc ar trebui să fie rușinat să aibă lider un membru al unui clan”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare