Sport

Bode Miller, CE TRAGEDIE!!!…

 

Bode Miller, campionul olimpic la schi alpin care și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în urmă cu câteva luni, se află în stare de șoc.

Emmie, fiica sa în vârstă de 19 luni, a fost găsită înecată într-o piscină.

Bode Miller, 40 de ani, și soția sa Morgan erau la un party la un vecin când s-a produs drama. Copila a fost găsită inconștientă în piscina vecinului familiei Miller din Cota da Caza, în comitatul Orange, la sud de Los Angeles.

Chemați de urgență, salvatorii au încercat din răsputeri s-o resusciteze pe Emmie, însă, din păcate, fără rezultat.

Pe contul său de Instagram, Bode Miller a scris că el și familia sa sunt „mai mult decât devastați de durere”, apelând la respect în ceea ce privește viața privată.

Schiorul alpin american cel mai titrat din istorie, cu 6 medalii olimpice, 4 titluri de campion mondial și două globuri mari de cristal – cuvenite câștigătorului clasamentului general al Cupei Mondiale, s-a căsătorit în 2012 cu Morgan Beck, o campioană la volei pe plajă. Cuplul mai are un copil, Edward Miller, născut în 2015.

Foto: L’Equipe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare