Sport

BLAT ÎN LIGA 2? E vizată și echipa brașoveanului Laszlo Balint!!!

 

Antrenorul Marius Baciu a dezvăluit la Digi Sport că FRF anchetează un meci între Daco-Getica, fosta lui echipă care între timp s-a desființat, și UTA Arad, liderul Ligii 2, unde tehnician este brașoveanul Laszlo Balint, încheiat cu victoria „Bătrânei Doamne” cu scorul de 6-0.

„Acea partidă ni s-a părut și nouă suspectă. Analizând-o ulterior, am avut dubii. Se discută la FRF și bineînțeles că o să fie audieri. Ar putea să fie vorba și despre Alin Stoica. Sunt suspiciuni care pot îndruma pe această pistă, că el ar fi putut face ceva la acel meci… Suspect a fost, au fost lucruri nelalocul lor, greșeli vizibile, nu au făcut ce le-am cerut noi. A ieșit, a căzut, a alunecat, lucruri care sunt dubioase și pentru noi… Sunt multe lucruri care sunt periculoase. Și nu mi-e frică să spun lucrul acesta. Sunt vizate mai ales echipele la care se plătește mai puțin”, a declarat Marius Baciu.

El a fost, tot în acest tur de campionat, protagonistul unui episod mai puțin obișnuit în fotbalul românesc. Ca antrenor al lui Turris Tr. Măgurele, Baciu a fost ridicat de trupele DIAS imediat după o partidă disputată la Snagov și dus la audieri, bănuit fiind de fapte de corupție.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button