Sport

Bianca Andreescu, LA BRAȘOV!!! (Foto 2)

  • andreescu_15.jpg
 
Sorin Peligrad a postat următorul text pe contul său de Facebook, după ce Bianca Andreescu a cucerit trofeul la US Open în urma unei finale palpitante cu Serena Williams:

 
„O familie de români care a făcut istorie în Canada!

Bianca Andreescu a început tenisul la 7 ani, la Pitești. «Din România am luat pasiunea pentru sportul ăsta». Cu susținerea părinților, Maria și Nicu Andreescu, a Federației Canadiene de Tenis, Bianca devine la 19 ani campioană la US Open, fiind prima canadiancă care câștigă un titlu de Grand Slam. Cu o maturitate și o siguranță incredibile, cu un talent înnăscut și cu o familie care a cucerit inimile canadienilor prin prezența și calmul pe care l-a transmis pe tot parcursul turneului, Bianca se așează pe orbita marilor jucătoare de tenis din istorie.

Felicitările noastre și mult succes pe mai departe! Sunt un exemplu și o inspirație pentru noi toți.

Foto – Familia Andreescu la Brașov și Familia Andreescu la New York, plângând de bucurie (credit: La Blouse Romaine)”.

Și Adi Micsunicazone a preluat imaginea cu Bianca Andreescu, pe când era mică, la Brașov, pe Drumul Poienii, cunoscutul fan „stegar” punctând pe contul său de Facebook: „După cum se ştie, românii păstrează, în general, pozele de la nuntă, botez şi cele din Braşov. Restul se cam şterg, pentru a elibera spaţiul de stocare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare