Sport

Benjamin Adegbuyi a cucerit la Brașov centura IBA International / Și Adi Stroe s-a remarcat la Dracula Boxing Show

Benjamin Adegbuyi a cucerit la Brașov centura IBA International.

În main-eventul galei Dracula Boxing Show de la Brașov, cunoscutul luptător Benjamin Adegbuyi l-a învins pe ucraineanului Pavel Krolenko, obținând astfel centura IBA International, la cinci ani de la ultimul său meci disputat în România.

Benjamin Adegbuyi a cucerit la Brașov centura IBA International

„Este prima dată când fiul meu participă la un meci de-al meu. Este prima dată când lupt opt reprize, dar m-am descurcat destul bine. La anul s-ar putea să mă vedeți din nou în ring. Hai România!, a declarat Benjamin Adegbuyi după victoria repurtată, potrivit Digi Sport.

Într-o altă confruntare importantă, Adrian Stroe l-a învins pe ungurul Richard Vaczi. Pugilistul brașovean a fost susținut și de George Scripcaru.

Benjamin Adegbuyi | MyTex.ro
Benjamin Adegbuyi a cucerit la Brașov centura IBA International / Și Adi Stroe s-a remarcat la Dracula Boxing Show 10

Despre Adi Stroe, dar și referitor la box și la sport, în general, primarul Scripcaru a relatat: „Adrian Stroe este renumit pentru multele sale victorii obținute prin knockout în competițiile la care a participat… Din tot ce se vede, boxul brașovean a crescut. Avem mulți sportivi care boxează la un nivel foarte înalt. Cred că facem bine să încurajăm tinerii să facă sport, pentru că sportul îi dezvoltă și îi ține departe de droguri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button