Sport

BEIJING 2022. UPDATE. Ultima veste dată de Ania Caill… ÎNTREBĂRI pentru COSR, Ministerul Sporturilor și FRSB / REFUZ…

 
UPDATE. Potrivit celor relatate de Ioan Valeriu Achiriloaie, managerul și antrenorul schioarei legitimate la Corona Brașov, FRSB și COSR ar fi refuzat locul în plus distribuit de FIS (vezi mai jos amănunte), el precizând pentru gsp.ro (Gazeta Sporturilor): „Asta dovedește clar că preferă să piardă un loc decât să o trimită pe Ania Caill la Jocurile Olimpice. Asta arată că ei n-au vrut să trimită vreodată alt sportiv în detrimentul Aniei, că e bine pentru sportivul celălalt. Asta dovedește că ei au făcut orice au putut să nu ajungă Ania la J.O. Comitetul Olimpic, dacă refuză locul la Olimpiadă pentru o sportivă așa de bună, este sub orice critică. Nu înțeleg cum pot accepta așa ceva, ei, care dau finanțare. Nu vreau să mai aud vreodată de COSR, că ei lucrează pentru binele sportivilor, aici s-a dovedit că nu e adevărat!”.
 
…………………………………………………………………………………………………..
 
Ania Caill (Corona Brașov) a aflat, astăzi, că, grație punctajelor sale și de locul ocupat în clasamentul mondial, al probei de coborâre – în special, România a mai obținut un loc – pentru schi alpin feminin – la Jocurile Olimpice de la Beijing.
 
 
„Acum, oare, ce o să se întâmple? O să trimită pe altcineva pe locul deschis de mine? O să refuze locul suplimentar pentru delegația Romaniei? Sau o să mă trimită pe mine complet pe merit, datorită muncii și rezultatelor obținute?”.
 
Ministrul Eduard Novak a răspuns, potrivit gsp.ro, că în acest caz doar conducerea FRSB poate decide…
 
 
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare