Sport

BEIJING 2022. REZULTATUL brașoveanului Colțea în cursa individuală de biatlon…UPDATE. Ce au făcut ai noștri la schi fond sprint?

  • coltea_43.jpg
UPDATE. În probele olimpice de schi fond sprint de astăzi, reprezentanții României, Raul Popa și Timea Lörincz, au ocupat locurile 47, respectiv 78. Nici unul nu s-a calificat în fazele superioare.
 
……………………………………………………………………………………………………..
 
Biatlonistul brașovean George Colțea, legitimat la CS Dinamo, a participat, astăzi, în proba individuală masculină (20 de kilometri) din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Reprezentantul nostru a ocupat locul 89, întrecând doi sportivi din Belgia și un chinez, la 13.08.1 minute în spatele învingătorului. Colțea a avut 8 minute de penalizare.

Francezul Quentin Fillon Maillet a devenit campion olimpic – 48.47.4 (2), podiumul fiind completat cu bielorusul Anton Smolski și norvegianul Johannes Thingnes Boe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare