Sport

BEIJING 2022. La 1.000 de metri patinaj viteză, brașoveanca Mihaela Hogaș, pe locul… / UPDATE. Ce a spus sportiva Coronei

  • hogasbeijing.jpg

Japoneza Miho Takagi a devenit, astăzi, campioană olimpică la Beijing în proba de patinaj viteză 1.000 de metri. Nipona a bifat și un nou record olimpic – 1.13.19, podiumul fiind completat cu olandeza Jutta Leerdam și americanca Brittany Bowe.

Mihaela Hogaș, sportiva legitimată la Corona Brașov, a încheiat pe locul 29, din 30, cu timpul de 1.19.33. Cu câteva zile înainte, eleva antrenorului Bogdan Stănescu fusese tot a 29-a în proba olimpică de 500 de metri. 

Personal Best-ul (PB) Mihaelei Hogaș la 1.000 de metri este de 1.16.19, înregistrat în decembrie la etapa de Cupă Mondială de la Salt Lake City, timp care este și recordul României în această probă.

UPDATE. „Sunt fericită că am debutat la Jocurile Olimpice în probele de 500 m și 1.000 m. Mi-aș fi dorit mai mult de la cursele pe care le-am făcut, dar acest lucru îmi dă putere de muncă pentru ce va urma. Sunt printre cei mai buni patinatori ai lumii și acesta este doar începutul carierei mele”, a declarat Mihaela Hogaș după participarea de astăzi de la Beijing.

Bogdan Stănescu, antrenorul Mihaelei Hogaș, a relatat: „Ne-am îndeplinit un obiectiv mare, acela de a participa la Jocurile Olimpice. Simțeam că Mihaela putea mai mult în amândouă cursele (500 și 1.000 de metri), dar emoțiile celei mai importante competiții și-au spus cuvântul. Mergem mai departe!”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Mihaela Hogaș – început de sezon în forță […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare