Sport

BEIJING 2022. De ce a fost ales biatlonistul brașovean George Colțea pentru a reprezenta România la J.O.?!… Două locuri 4 la Europene!

 

Multă lume s-a întrebat de ce tânărul biatlonist George Colțea, în vârstă de 21 de ani, face parte din Team România pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, luându-le fața mult mai experimentaților George Buta sau Cornel Puchianu, cu destule starturi în etapele de Cupă Mondială.

Probabil, FRSB și COSR au decis să-l recompenseze și să-l stimuleze, astfel, pe Colțea, sportiv legitimat la CS Dinamo, după ce acesta a obținut două locuri 4 (sprint și pursuit) la recent încheiatele Campionate Europene de biatlon pentru juniori, care au avut loc la Pokljuka, în Slovenia.

„Sunt bucuros de aceste locuri 4, dar nu pot să nu regret faptul că nu am câștigat o medalie. La sprint, care e proba mea preferată, știam din start că mă bat la podium. Am fost un pic însă obosit pe final și nu am putut recupera cele câteva secunde care m-au despărțit de o medalie”, a declarat George Colțea, care la sprint a făcut o tură de penalizare.

Între el și învingătorul cursei de sprint, cehul Jonas Marecek, a fost o diferență de 13,7 secunde.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button