Sport

BEIJING 2022. Ce s-a întâmplat cu brașoveanul Mitrofan?! Dana Haralambie, obiectiv îndrăzneț…

 
Până la urmă, pe surse am aflat că Sorin Mitrofan (foto) n-ar mai fi plecat la Olimpiada de la Beijing (BEIJING 2022. Încă un brașovean CALIFICAT la Jocurile Olimpice!), din cauză că și el ar fi fost testat pozitiv cu Covid-19 – BEIJING 2022. Săritorii brașoveni, fără antrenori la Olimpiadă! SURPRIZĂ! Noul rol al lui Puiu Gaspar….
 
Astfel, ca o măsură de ultimă oră, s-a anunțat că s-a apelat la un antrenor sloven pentru a avea grijă de săritorii noștri cu schiurile la J.O.
 
Altfel, Dana Haralambie a declarat, conform Agerpres, că-și dorește să se autodepășească la competiția organizată în China: „Pentru mine, această participare este împlinirea sufletului. E a doua participare, dar este ca şi cum m-aş fi calificat pentru prima dată. Sunt la fel de bucuroasă ca şi acum patru ani. Ultima clasare a fost locul 25 la Jocurile Olimpice, la prima participare. Acum aş vrea mult mai bine, dacă se poate chiar în primii 10”.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button