Sport

Becali, NERVOS RĂU: „Au tremurat chiloții pe ei”!!!

 

Gigi Becali și-a făcut praf echipa, după ce FCSB a pierdut la Iași (amănunte, aici: Liga I. FCSB pierde pe final în Copou), lăsând-o pe CFR Cluj lider în Liga 1, cu un punct avans, când mai sunt de disputat două etape din play-off.

„Nu avem valoare! 10 jucători, nici unul nu are valoare, nu e bărbat. Tănase simulează, Budescu nu putea să facă o preluare. CFR nu are valoare, dar are războinici pe teren… Nu poți să te duci în Liga Campionilor cu asemenea fotbaliști – Man, nimic! Toată lumea avea frică. Pe Pintilii de ce l-au băgat, dacă i-a fost rău cu două ore înainte de meci. Antrenor fricos, jucători fricoși. Au tremurat chiloții pe ei”, a intervenit Gigi Becali, furios, la Digi Sport.

În ceea ce-l privește pe Budescu, Gigi Becali a spus că-l dă pe un milion de euro, în vară, la CFR Cluj, deși are clauza de reziliere de 3 milioane de euro: „Joacă la mișto, deși ia 30.000 de euro pe luni. Păi ce, mă, Budescu e Dumnezeu? I-am zis lui Budescu să nu mai bată cornerul pe poartă. Ce, îl interesează?”.

De asemenea, Becali a relatat că se va despărți de toți jucătorii cu salarii mari: „Ajung la buget de 200.000 de euro pe lună. Nu mă mai interesează deloc, n-am de ce să-i trezesc. Și dacă iau campionatul, ce? Îi spulberă toți în Europa”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare