Sport

Beatrice Olaru este campioana sezonului 2 al show-ului Exatlon România

 

În finala sezonul 2 al show-ului Exatlon, Beatrice Olaru l-a învins pe Alin Andronic, 2-0 la general, după ce acesta din urmă a refuzat să mai facă traseul la scorul de 2-2 în runda a doua.

Finala însă a fost una în care Beatrice Olaru nu prea avea cum să piardă, având un avantaj mult prea mare prin regula de cronometrare găsită de organizatori. Timpul mediu al fetelor pe traseele din ultimul act a fost mult mai mare decât cel al băieților, astfel că Alin Andronic nu prea avea cum să scoată timpul care să îi pună probleme adversarei lui. Andronic a reușit un timp fabulos, 58 de secunde pe unul dintre trasee și tot nu a fost suficient. Timpii pe care trebuia să-i scoată Beatrice pentru a se impune erau extrem de accesibili. 

Pe rețelele de socializare, fanii au criticat dur modul în care a fost organizată finala. 

Astfel, s-a încheiat al doilea sezon al acestui show, organizatorii anunțând deja începutul castingului pentru sezonul 3, care va debuta în curând.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare