Sport

BD ÎN ACȚIUNE ÎN LIGA 1. Șumudică răspunde… SPUMOS!!!

 

La finalul partidei de la Tg. Mureș de aseară, euforic în urma victoriei, Marius Șumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a declarat: „Am venit, am împuşcat şi am plecat. Am întâlnit o echipă bună, însă cred că debusolată din cauza problemelor pe care le are. Suntem formația cu cele multe victorii din Liga 1. Acest club merită mult mai mult respect. Nu pot să-l uit pe acest mare FCSB-ist, Helmuth Duckadam, care a spus că Steaua a pierdut campionatul. Nu, domnilor, Astra a câştigat campionatul, pentru că a fost tot timpul pe primul loc. Nici nu știu cum să mă bucur”.

„Șumi”, care le-a răspuns iar spectatorilor pro-Steaua ce l-au înjurat prin semne obscene, a ținut să-i dea replica lui Gică Hagi la Digi Sport, după ce „Regele” l-a „înțepat” după înfrângerea Viitorului de pe „National Arena” cu gruparea lui „Reghe”: „Nu ştiu, l-am supărat şi pe domnul Hagi. Eu nu înţeleg întotdeauna ce spune domnul Hagi. Eu îl respect pentru ce a făcut ca jucător, dar ca antrenor nu a realizat nimic. Nu vreau să-l atac pe domnul Hagi, dar nu pot să mă abţin. Aţi văzut şi voi, domnul Hagi începea meciul cu un sacou şi îl termina în tricou. Nu ştiu dacă avea maiou pe el”.

Apoi, după ce Mihai Stoica, revenit din închisoare – unde fusese condamnat în Dosarul „Transferurilor” – ca director sportiv al Stelei, a postat pe contul de Facebook că Ivan Gonzales, unul dintre fundașii celor de la ASA Tg. Mureș, a făcut tot posibilul pentru a faulta în careu: „Să-i explice cineva lui Ivan Gonzales că nu trebuia să-şi dea silinţa să facă penalty. Pentru asta erau Colţescu şi Haţegan”, Șumudică i-a transmis cu promptitudine: „Probabil că a luat legătura cu domnul Gigi Becali, cu DNA-ul, nu ştiu ce s-a întâmplat. Noi nu ne ocupăm cu aceste practici, pentru că aţi văzut, am dat toate plicurile de Anticârcel. Nu aveam ce să-i dăm lui Gonzales. Am zis că nu-i mai răspund lui Mihai Stoica, dar mie îmi plac foarte mult filmele BD şi am să-i transmit ceva: «Fă-te om, fă-te om, alungă gândul necurat»”.

CITEȘTE ȘI: Liga I. Astra, la un punct de titlul de campioană


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button