Sport

Barcelona riscă să fie exclusă din Cupa Regelui

 

FC Barcelona riscă să fie exclusă din Cupa Regelui dacă se va dovedi că a folosit în competiție un fotbalist ce nu avea drept de joc. Întreg scandalul a izbucnit după ce jurnaliștii spanioli au descoperit că unul dintre puștii chemați de Valverde de la echipa secundă, Chumi, un apărător în vârstă de 19 ani, ar fi trebuit să fie suspendat. Chumi a primit cinci cartonașe galbene evoluând pentru Barcelona B și ar fi trebuit să fie suspendat, numai că el a fost utilizat de Valverde la prima echipă în manșa tur a optimilor de finală cu Levante. Înaintea returului programat joi seara pe Camp Nou, președintele celor de la Levante, Quico Catalan, a anunțat că formația pe care o conduce va reclama oficial Barcelona pentru utilizarea lui Chumi.
Nu este o situație comodă pentru noi, însă credem că sunt baze solide pentru a reclama această neglijență“, a declarat oficialul lui Levante conform Mundo Deportivo. Comisiile de specialitate vor analiza cazul după ce Levante va depune o plângere oficială.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare