Sport

Barcelona a fost învinsă pe Camp Nou

 

FC Barcelona a pierdut surprinzător pe teren propriu în La Liga, în prima partidă de la revenirea lui Leo Messi după lunga accidentare cauzată de o fractură la antebraț.
Barca a fost clar depășită de Betis Sevilla, care a câștigat cu scorul de 4-3, după golurile reușite de Junior, Joaquin, Lo Celso și Canales, în timp ce Barcelona a punctat prin Messi de două ori (unul din goluri din penalti) și Vidal. Barcelona a rămas în 10 oameni, în min.81, după eliminarea lui Rakitic, care a primit două cartonașe galbene. Finalul a fost unul interesant, cu golul de 3-4 reușit de Messi în prelungiri, după ce arbitrul a cerut ajutor de la sistemul VAR, pentru a vedea dacă a fost sau nu offside.
Marcatori pentru gazde – Messi (68’pen, 90’+2 ), Vidal (79′ )/ Firpo (20′), Sánchez Rodríguez (34′), Lo Celso (71′), Canales (83′), pentru oaspeți.
Rezultatul strică linia de 3 victorii la rând pentru Barca, în timp ce Betis urcă pe 12 cu 16 puncte la activ. Catalanii rămân lideri în Spania cu 24 de puncte, unul peste Atletico Madrid și Alaves. Mai trebuie spus că cei de la Barcelona nu au mai primit 4 goluri pe Camp Nou din aprilie 2003. Atunci pierdeau în fața celor de la Deportivo la Coruna, scor 2-4. În plus, e primul eșec acasă în La Liga pentru Barca după 2 ani și 2 luni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare