Sport

Balonul de Aur merge la Luka Modric

 

Balonul de Aur 2018 va fi acordat pe 3 decembrie, la Grand Palais din Paris. Totuși, presa spaniolă susține că se știe deja numele câștigătorului.

Conform Onda Cero, Luka Modric, câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid și finalist al Campionatului Mondial cu Croația va cuceri trofeul. Modric a fost desemnat deja cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Rusia, cel mai bun jucător din sezonul trecut al Ligii campionilor și a primit titlul FIFA The Best. Ibericii au mai anunțat că pe poziția a doua s-a clasat portughezul Cristiano Ronadlo. Deși a cucerit Europa League și Supercupa Europei cu Atletico Madrid și a devenit campion mondial cu Franța, Antoine Griezmann a fost doar al treilea în topul Balonului de Aur.

Este pentri prima oară din 2008 când Balonul de Aur nu este câștigat de Lionel Messi sau de Cristiano Ronaldo. Argentinianul s-a impus în 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015, în timp ce portughezul a luat trofeul în 2008, 2013, 2014, 2016, 2017.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare