Sport

AVENTURĂ EXOTICĂ. Un fost „STEGAR” simte gustul fotbalului de clasă!!!

  • goian1.jpg
 

Fundașul Lucian Goian, care a evoluat o perioadă și la FC Brașov, activează în noul sezon la echipa indiană Mumbai City FC.

Pe blogul pipetafotbalului.com, al antrenorului brașovean Balint Laszlo, Goian a menționat, printre multe alte lucruri extrem de interesante, că-l va avea coechipier pe legendarul atacant uruguayan Diego Forlan (37 de ani), „care va fi liderul formației din Mumbai”.

„Sper ca până pe 3 octombrie, când începe campionatul, să fim la capacitate maximă. Nu va fi ușor… Campionatul are 8 echipe și se joacă 14 meciuri în total, într-o perioadă relativ scurtă (două luni și jumătate). Majoritatea echipelor au jucători străini de calitate, iar fiecare echipă are un «markee player», adică jucătorul-vedetă. Printre alții, ne vom duela cu Helder Postiga, John Arne Riise, Aaron Hughes, Eidur Gudjohnsen, fundașul brazilian Lucio sau Florent Malouda… La antrenori i-aș menționa pe Marco Materazzi și pe Gianluca Zambrotta”, a mai relatat fotbalistul român, aflat într-un cantonament prelungit în Dubai, care a intrat cu destăinuirile și în sfera mondenului: „Proprietarul echipei a insistat să ne cunoască, să bem un ceai împreună… Ranbir Kapoor, căci despre el este vorba, este cel mai în vogă și totodată cel mai bine plătit actor de la Bollywood… Am vrut să-l întreb dacă sunt adevărate zvonurile despre nunta Iuliei Vântur cu Salman Khan, însă am aflat că este o oarecare rivalitate între cei doi și am renunțat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare