Sport

Australian Open. Un jucător va returna aproape toţi banii încasaţi

 

Tenismenul german Mischa Zverev a fost amendat cu 45.000 de dolari americani, după ce s-a retras în timpul meciului din primul tur din cauza unei accidentări, potrivit ESPN. Începând din acest an, regulamentul a fost schimbat, iar jucătorii care se retrag în primul tur din cauza unor accidentări sunt amendați. S-a ajuns la această măsură după ce, la edițiile precedente, mai mulți jucători intrau pe teren chiar și într-un picior doar de dragul de a încasa sumele de bani uriașe acordate pentru prezenţa pe tabloul principal. După ce această regulă a fost introdusă, Mischa Zverev a fost singurul jucător care s-a retras în primul tur. El va plăti amenda și va rămâne doar cu 2.900 de dolari din premiul acordat pentru că a jucat în primul tur contra lui Hyeon Chung.

Potrivit noului regulament, în cazul în care un jucător calificat pe tabloul principal anunță înaintea turneului că este accidentat, el încasează jumătate din premiul pentru primul tur, iar cealaltă jumătate merge la lucky loser-ul care îi ia locul. Dacă joacă însă accidentat și se retrage, el este amendat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare