Sport

AUSTRALIAN OPEN. Tecău, finală de infarct la dublu mixt!!!

 

Făcând pereche cu Coco Vandeweghe (SUA), Horia Tecău a pierdut astăzi ultimul act al competiției de dublu mixt din cadrul Grand Slam-ului de la Melbourne.

Cei doi au fost învinși de favoriții nr. 5, Elena Vesnina (Rusia) – Bruno Soares (Brazilia) cu scorul de 6-4, 4-6, 10-5.

Interesant este modul cum Tecău (care are un titlu la Australian Open în concursul de dublu mixt) și Vandeweghe au ajuns să facă pereche la Melbourne, jucătoarea de tenis americană povestind cu umor: „Andrei Pavel a venit la mine și m-a întrebat dacă vreau să joc la mixt. Am zis «Poate», dar deocamdată nu m-a întrebat nimeni. Atunci mi-a spus de Horia. Mai întâi, l-am căutat pe Google, să văd dacă îndeplinește toate criteriile. Să văd dacă există vreo poză cu el la bustul gol, ca să verific dacă are pătrățele. Am văzut că îndeplinește criteriile, am spus «Da» și iată unde am ajuns”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button