Sport

AUSTRALIAN OPEN. Sorana, dezlănțuită! Cârstea a făcut un nou meci excelent și e în optimi

 

Sorana Cârstea a reușit un nou meci mare la Australian Open. Pe terenul 2 al complexului de la Melbourne, reprezentanta noastră, a 78-a jucătoare de tenis a lumii, a învins-o cu 6-2, 7-6 pe americanca Alison Riske (42 WTA) și s-a calificat în optimile competiției.

Primul set a fost controlat autoritar de Cârstea. Românca a servit impecabil, a reușit două break-uri și a închis manșa cu 6-2. Setul secund a fost ceva mai complicat. Sorana și-a pierdut serviciul prima dată la 1-1, dar a revenit rapid și a egalat la 3. Riske a făcut din nou break la 5-5 și a servit pentru a trimite meciul în decisiv, însă Cârstea a ripostat excelent și a făcut 6-6, după un break la 0. În tiebreak, românca și-a impus fără probleme punctul de vedere, a câştigat cu 7-2 și a închis meciul cu 6-2, 7-6, după o oră și 33 de minute de la prima minge.

Pentru un loc în sferturile de finală ale primului Grand Slam al anului, Sorana Cârstea se va duela cu învingătoarea confruntării Anastasija Sevastova (Letonia, 33 WTA) – Garbine Muguruza (Spania, 7 WTA).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button