Sport

AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep, meci nebun cu Sofia Kenin

 

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open, după un meci nebun cu americanca Sofia Kenin (37 WTA), care a durat două ore și 34 de minute. Liderul WTA s-a impus cu 6-3, 6-7(5), 6-4.

Halep a luat primul set fără probleme, 6-3. Apoi, s-a desprins la 3-0 în manșa a doua și a ratat două mingi de dublu break și 4-0. Americanca a revenit, și-a recuperat break-ul în game-ul următor și apoi a egalat la 3. S-a ajuns în tie-break, unde Kenin s-a impus cu 7-5. În setul al treilea, Sofia Kenin a rupt monotonia și a făcut prima break-ul. De la 2-4 însă, Halep a preluat controlul, a câștigat patru game-uri la rând și a închis meciul. 

„Nu am nici cea mai vagă idee cum am revenit în decisiv. Nu pot să explic ce s-a întâmplat. Sofia este o jucătoare foarte bună, mi-a făcut viată grea. A aleargat foarte mult. În setul doi a fost mai bună decât mine, dar mă bucur că am revenit și am castigat. M-am accidentat un pic în setul 2, dar am luptat în continuare pentru că am vrut să câștig în fața voastră. Le mulțumesc fanilor pentru susținere. Mereu mi-a plăcut să joc aici. Sper ca în runda următoare să evoluez mai bine”, a declarat Simona Halep imediat după meci.

Pentru Simona Halep urmează un nou meci tare, cu Venus Williams (36 WTA), care a dispus în turul secund de franțuzoaica Alize Cornet (46 WTA), 6-3, 4-6, 6-0.

FOTO: Twitter WTA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare