Sport

AUSTRALIAN OPEN. Reveniri miraculoase, partide maraton!!!

 

Și astăzi au avut loc meciuri extrem de interesante la Australian Open.

Jucătorul de tenis francez Jo-Wilfred Tsonga (cap de serie 15, foto: Keystone) a suferit în fața tânărului canadian Denis Shapovalov, însă până la urmă s-a impus la capătul unui meci care a durat 3 ore și 37 de minute, după ce a fost condus cu 2-5 în setul decisiv. Scorul final a fost: 3-6, 6-3, 1-6, 7-6 (4), 7-5.

O altă confruntare din turul doi de simplu masculin a fost, însă, mai lungă. Veteranul croat Ivo Karlovic (38 de ani) a dispus de japonezul Yuichi Sugita după 4 ore și 33 de minute, trecându-și în cont 53 de ași – 7-6 (3), 6-7 (3), 7-5, 4-6, 12-10.

La feminin, letona Jelena Ostapenko, a 7-a favorită, a suferit până să o elimine pe chinezoaica Ying-Ying Duan, 6-3, 3-6, 6-4.

La rându-i, croata Jana Fett (locul 119 WTA) a fost aproape să producă o mare surpriză. Până la urmă, daneza Caroline Wozniacki, nr. 2 mondial, s-a impus cu 3-6, 6-2, 7-5, după ce a salvat două mingi de meci.

CITEȘTE ȘI:

NOUTĂȚI privind accidentarea Simonei Halep la Australian Open!!!…

Australian Open. O jucătoare de 15 ani, calificată în turul III

Australian Open. Irina Begu, învinsă în turul al doilea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button